Gondoljanak ránk!

Kedves Szülők! Tisztelt Támogatók! A Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (8360 Keszthely, Mártirok útja 1.) 1992. évben hozta létre az Idegenforgalmi ” Jó Tanulásért ” Alapítványt…. Olvassa tovább… »

Ideiglenes felvételi jegyzék

NYOLCADIKOSOK FIGYELEM!!! Ideiglenes felvételi jegyzék! 2021 Az adatok értelmezéséhez fontos tudni, hogy a jelentkezőket valamennyi általuk megjelölt szakmára besoroltuk, ezért a listán elfoglalt hely egyáltalán nem jelenti a tényleges helyezést…. Olvassa tovább… »

GAZDASÁGI ÜGYINTÉZŐ ÁLLÁS

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Szerződések nyilvántartása, számlák ellenőrzése, projektek pénzügyi elszámolásában való részvétel, pénzügyi keretek nyilvántartása, iktatási feladatok, eszköznyilvántartás, leltározás, selejtezés, adatszolgáltatások előkészítése valamint a munkaköri leírásban megfogalmazott feladatok… Olvassa tovább… »

TURISZTIKAI TECHNIKUS

Ha szeretnéd felfedezni a világot, ha szeretsz sokat utazni, más kultúrákat megismerni, akkor ezen a képzésen a helyed: Turisztikai technikus Ajánlott azok számára, akik életpályájukat a turizmus, vendéglátás területén képzelik… Olvassa tovább… »

VENDÉGTÉRI SZAKTECHNIKUS

Egy klasszikus új köntösben: vendégtéri szaktechnikus A szakmát azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik érdeklődnek a vendéglátás területe, a szervezés és logisztika iránt, valamint szeretnek emberekkel dolgozni. A végzett fiatalok számára… Olvassa tovább… »

CUKRÁSZ SZAKTECHNIKUS

Egy új lehetőség a képzési palettánkon: cukrász szaktechnikus Azoknak a fiataloknak ajánlott, akik szeretnek alkotni, érdekli őket a szervezés, logisztika. A szakképzettséggel a végzett szakemberek kiválóan el tudnak helyezkedni a… Olvassa tovább… »