Gyólyaavató…

A kollégiumban fergeteges Gólyaavatót tartottunk. A 9. évfolyamosok vicces, táncos műsort adtak, a végzősök pedig humoros feladatokkal avatták fel az új kollégistákat 🙂

Pályaorientációs bemutató…

Reziben jártunk pályaorientációs bemutatón… Az érdeklő általános iskolás diákok bepillantást nyerhettek az ételkészítés, a tálalás, terítés folyamatába, kipróbálhatták, hogyan kell egy koktélt elkészíteni…

Fedezd fel…

Fedezd fel te is a leginkább hozzád illő hivatás szépségeit, és találd meg a jövőd a turizmus és vendéglátás területén! Szakmáink érettségizetteknek, 10. osztályt végzetteknek: Vendégtéri szaktechnikus (Vendéglátó tevékenységet folytató… Olvassa tovább… »

Fejlesztések a Keszthelyi VSZK-ban

Jelentős összeget, 280 millió forintot nyert a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum egy GINOP pályázaton. A turizmus –vendéglátás ágazati központ infrastrukturális és szakmai fejlesztése az új szakképzési struktúrára elnevezésű projekt a Keszthelyi… Olvassa tovább… »

Javítóvizsga beosztás…

2021. augusztus 25-27. I. 2021. augusztus 25. (szerda) 9.00 órától: Vendéglátó gazdálkodás, Vendéglátó gazdálkodás gyakorlat, Marketing és kommunikáció a gyakorlatban, Marketing és kommunikáció a vendéglátásban, Felszolgálási alapok, Felszolgálási alapok gyakorlat,… Olvassa tovább… »

Étkezési tájékoztató…

A térítési díjak kiegyenlítése – átutalással, OTP pénztári befizetéssel, végső esetben postai csekken – lehetséges. Az utóbbi lehetőséget a hosszú átfutási idő miatt nem javasoljuk. Közleményben kérjük tüntesse fel a… Olvassa tovább… »