TURISZTIKAI TECHNIKUS

Ha szeretnéd felfedezni a világot, ha szeretsz sokat utazni, más kultúrákat megismerni, akkor ezen a képzésen a helyed: Turisztikai technikus Ajánlott azok számára, akik életpályájukat a turizmus, vendéglátás területén képzelik… Olvassa tovább… »

VENDÉGTÉRI SZAKTECHNIKUS

Egy klasszikus új köntösben: vendégtéri szaktechnikus A szakmát azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik érdeklődnek a vendéglátás területe, a szervezés és logisztika iránt, valamint szeretnek emberekkel dolgozni. A végzett fiatalok számára… Olvassa tovább… »

CUKRÁSZ SZAKTECHNIKUS

Egy új lehetőség a képzési palettánkon: cukrász szaktechnikus Azoknak a fiataloknak ajánlott, akik szeretnek alkotni, érdekli őket a szervezés, logisztika. A szakképzettséggel a végzett szakemberek kiválóan el tudnak helyezkedni a… Olvassa tovább… »

Mi ezzel igyekszünk segíteni…

Iskolánkban a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett folytatódik a gyakorlati oktatás. A gyakorlatokon elkészített süteményeket felajánlottuk a keszthelyi városi kórház dolgozóinak, melyeket hetente 3 alkalommal eljuttatunk számukra. Bízunk benne, hogy… Olvassa tovább… »

Gyakorlati órák rendje

– KESZTHELYI VSZK – Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 8360 Keszthely, Mártírok útja 1.   Tel.:83/515-300  Fax 83/515-315, https://www.kvszk.hu       Email: kvszk@kvszk.hu Gyakorlati órák “A” hét (*.pdf) Gyakorlati… Olvassa tovább… »